Ønsker du omtale?

Jeg har hatt utrolig mye morro med denne bloggen, og ikke minst fått muligheten til å bli kjent med utrolig mange hyggelige mennesker. Det er jo slik at alt ting til sin tid er et viktig moment i enhver sitt liv, og akkurat nå er jeg lei av å gå rundt med dårlig samvittighet. Dårlig samvittighet for å ikke ha tid til å formidle all den gode musikken jeg blir konstant tipset om.

Jeg har slitt en del  den siste tiden å sjonglere alle ballene jeg har i luften, og denne bloggen er vel den som alltid har havnet bakerst i køen når man har mye annet på tapeten.
Jeg velger derfor å ta en pause på ubestemt tid, men jeg vil fortsatt sørge for at siden eksisterer slik at alle omtaler blir liggende ute til de som leter etter god norsk musikk.
Jeg vil  gjenoppta skriveriene når jeg er på et annet sted i livet, når jeg har mer tid til overs.

Takk til alle mine trofaste lesere, støttespillere og hyggelige musikkbekjente for reisen hittil :)