Elg trollbinder på ny

Elg - Lucky one

Elg – Lucky one

Vår kjære Elg er tilbake med et nytt solo album, og for alle så er han også en kjent frontfigur for “Dance with a stranger”.
Jeg var litt reservert foran dette albumet, og etter å ha hørt singelen “Lucky one” så var jeg enda mer skeptisk til om dette kom til å omfavne mitt musikkhjerte.
Singelen som ble sluppet først ble liksom aldri helt det stooooore som jeg hadde håpet på, og som fan av stemmeprakten til Elg så er jeg kravstor.

Forleden så hadde jeg en kjøretur til Stiklestad, og da var albumet “Lucky one” mitt valgte soundtrack. På denne turen som varer ca. 1 time og 2o minutter så fikk Elg overbevist meg om at han hadde truffet gull igjen.
Elg er rett og slett Elg på dette albumet, og den aldrende stemmen kan fortsatt levere når det gjelder. Første låt ut “All about love” er egentlig nok grunn til å kjøpe hele albumet, og den låten er ren Elg-magi.
Her har du en musikksjel som åpner seg til det ultimate, og når Elg trekker frem sine lyse toner rundt 0:55-1:00 i denne låten så er jeg solgt.
På albumet “Lucky one” så utfordrer Elg seg på en slik måte som jeg har håpet på, og det er samlet flere gode låter på skiva.

Jeg var litt sånn etter hele denne korslaget-greia at Elg sin tid var forbi, og at den stemmen som jeg hadde elsket i mange år ikke eksisterte lengre. Albumet “Lucky one” har motbevist dette, og min Elg er nok den samme jeg har stått og ropt navnet til på scenekanten i ungdommen.

LENGE LEVE ELG ELG ELG ELG!!!!!! TUSEN TAKK FOR EI FLOTT SKIVE.

Også for å summe meg, andre favoritter på skiva er “All about love”, “Being together” og “Most because of you”