POST 4 varmer et musikkhjerte

Post 4 – Walking the unknown

Det er ikke uvanlig at jeg ligger litt etter på musikkfronten, og det er begrenset hva man rekker over. Jeg prøver nå å jobbe meg litt bakover i album-bunken, og Post 4 var et kjent navn som dukket opp.
“Walking the unknown” ble sluppet i sommer, og jeg husker denne gjengen fra X-Factor fra noen år tilbake.

Hvis jeg skal koke ned til hvorfor jeg falt for dette albumet så er det egentlig ganske enkelt. Jeg vokste jo opp med musikken på 80-90-tallet, og for meg så blir dette litt i lydbildet R.E.M. møter Midnight Oil. Høres ikke det fett ut??

Noe av det mest magiske med hele skiva er jo det vokale samspillet mellom Lasse Kristiansen og Vegard Knutsen.
Du skal lete lenge etter to stemmer som passer så godt sammen, og de har skrevet alle låtene sammen også. Jeg måtte faktisk dobbelsjekke inne i coveret at denne skiva ikke inneholdt noen coverlåter. De holder veldig høyt nivå på alle låtene, og dette er en skive man lett har stående på repeat.

Alex Møklebust (Seigmen/Zeromancer) har gjort sluttmiksen av albumet, og som fan av hans arbeid så gjør i det dette til noe dårligere produkt.

Jeg anbefaler på det sterkeste at du sjekker ut POST 4 Walking the unknown på Spotify, og følg gutta på Facebook.

Hvis jeg skal trekke frem noen enkeltlåter så blir det veldig vanskelig, og jeg klarer bare å trekke frem en. “Fall into a dream” og mest fordi at det var første låten jeg hørte på skiva, og som fikk meg til å våkne umiddelbart. Det er alltid en fryd når man sitter med bunkevis av album, også plutselig finner man en skatt i haugen. Terningen ender på en meget sterk femmer i dag.

Comments

  1. Elsker dette album <3