Stina Stenerud & her soul replacement – Coming home

Stina Stenerud & her soul replacement

Stina Stenerud & her soul replacement er virkelig et friskt pust i hverdagen, og med masse funky soul sprøytet inn i skiva “Coming home” så er dette medisin for undertegnede.

Jeg leter alltid etter musikk som vekker følelser, og denne skiva gir meg virkelig noe tilbake. Jeg får en slags blanding av Anastacia møter Sharon Jones & The Dap-Kings, og hvem kan motstå en slik kombinasjon. Det er masse kraft, og enorm innlevelse i låtene.
Det er alltid deilig å høre at musikere utfordrer seg selv, og dette vil jeg tro er et band som må oppleves live.

Stina Stenerud har alliert seg med en gruppe musikere som man bare må ta av seg hatten for, og dette låter virkelig groovy fra hver eneste lille tone.
Stina sine Soul Replacement er Stian Haslie på gitar, Kristian Wentzel på Hammond B3, Wurlitzer, Fender Rhodes, Borgar Skoveng på bass, og Tor Mikael Stav-Larsen på trommer.
Hun har også fantastiske gjester på perkusjon, blåsere, og kor som er med å komplettere dette flotte håndverket.

Første låt jeg falt for var faktisk første låt ut på skiva, og med den klassiske 70-talls funky preget lydbildet på gitaren etc.  så blir dette skikkelig porno. Låten “I just dropped in to see what condition my conditon was in” har også et herlig tempo i seg. Stina Stenerud leverer en upåklagelig vokal hele skiva igjennom, og på denne låten så er det mye av den herlige autoriteten hun har i stemmen. MASSE KRAFT!!!! Sjekk ut!!!!

Det er utrolig mange godbiter på denne skiva, og har du behov for en vitamininnsprøytning så anbefaler jeg at du lar Stina Stenerud og hennes flotte musikere gi deg et løft. Jeg anbefaler at du følger bandet på facebook, og dukker det opp en konsert i nærheten så møte opp!!!.
Sing like me, også en fantastisk flott låt!! Sjekk ut video.