Time to Cross – Elin Synnøve Bråthen

Elin Synnøve Bråthen er igjen aktuell med en ny video, og som heldig fan av denne fantastiske artisten så er låten ingen nyhet for undertegnede. Jeg hadde den glede av å høre denne låten under utarbeidelse, og jeg må si den har bare vokst og vokst på meg.
Hvis man ser på tidligere videoer fra Elin Synnøve Bråthen så er det ingen tvil at hun alltid legger mye arbeid i at jobben skal bli bra. Forrige gang vi fikk et dryss videoer fra henne så var de filmet i Irland, og nå er altså lokasjonene Norge.

Elin Synnøve har også fått med seg noen stjerneskuespillere (Ingar Helge Gimle,
Per Christian Ellefsen) til å delta i denne videoen, og det er uten tvil en mye større produksjon enn hva vi har vært vant til.
Videoen er jo av det dype slaget med massevis av budskap, og for min lille hjerne så blir det litt mye. Bra kvalitet i klipping, bilder etc. men litt dyp. Jeg er nok dessverre den som kanskje foretrekker de litt enkle løsningene….

Låten liker jeg som sagt veldig godt, og jeg synes absolutt denne er verdt å ha med seg på stranda i sommer. Frisk låt som man tåler å ha på repeat.