Elin Sofye – Mayday

Elin Sofye slapp i fjor albumet “There`s gotta be more”, og jeg falt hardt for den skiva. Som alltid så plukket jeg ut noen favoritter, og låten “Mayday” var en av de. Det er jo alltid hyggelig når artistene velger å lage video av låter man selv har forkjærlighet for, og man kan vel si at når låten får enda en arena så vokser den jo enda mer på deg.
Det er jo slik at jeg får lyst å sitere meg selv fra albumomtalen når det kommer til denne låten:
” “Mayday” er nok en sterk pop-låt fra Elin Sofye, og denne holder også et up-tempo. Her er det jo uten tvil refrenget som er nøkkelen til låtens suksess, og hvem kan vel motstå “Mayday, I`m falling from grace” når det blir framført med en slik pompøs innpakning. Jeg har ihvertfall vanskelig for å motstå slike herligheter.”

Jeg håper du også liker denne låten, og videoen er det ingenting å utsette på. Låten har fått en kul innpakning, og jeg håper jeg får muligheten til å oppleve Elin Sofye live en dag.

Sjekk også ut remixen av låten.

Følg Elin Sofye på Facebook.