SKA-frika – I utakt

SKA-frika er jo et band som begynner å bli ganske kjent for sine energiske låter, og ikke minst for sin flotte blåserekke. Jeg har jo til gode å oppleve SKA-frika live, men jeg har hørt vokalist Trude Bekkavik synge meget bra med The Wall.
Det er ikke lenge siden SKA-frika ble kåret Trønderske mestere i Pop-rock på Rockheim, og jeg må innrømme jeg er svak for at det synges på trøndersk. Bandet er rett og slett “likanes” som vi sier i Trøndelag.

Jeg synes låten “I utakt” er veldig fengende, og det er vanskelig å ikke digge med. Videoen er perfekt med tanke på at den fanger opp mye av energien i låten, og ikke minst viser hvor lekne SKA-frika er.

Følg med på SKA-frika på Facebook og lytt til låter på Urørt.

Comments

  1. Denne må sjekkes ut! http://youtu.be/v-FRdaiZHsU