The Wall – a Tribute to Pink Floyd på Byscenen

The Wall - Petter Selliseth

Jeg har ikke så mange konsertomtaler her på bloggen fra før, og det at jeg skulle få enda en med “The Wall” kom nesten som en liten overraskelse på meg selv.
Det var torsdag, og jeg hadde nok engang bestemt meg for å trosse regnet i Trondheim. Jeg hadde faktisk tenkt å legge kameraet i bilen, og bare nyte konserten denne kvelden…….. vel jeg klarte ikke å la være….nytet godt uansett…. 😉
“The Wall” et band som legger mye ære i det å tolke Pink Floyd skulle stå på Byscenen, og da jeg hadde gleden av å høre dette bandet i fjor så var jeg ikke vond å be for en runde til. Litt morsomt å tenke på at jeg ikke er noen stor tilhenger av Pink Floyd sitt låtmateriale, men med dette bandet så har Pink Floyd fått en ny betydning.
Jeg sier ikke at jeg ikke har noen favoritter fra Pink Floyd sin enorme katalog, men jeg har nok hørt mest på de mest største kommersielle låtene.

Jeg skal ikke legge skjul på at jeg også var spent på å sjekke ut det nye valget av frontmann i The Wall, og med Petter Selliseth i front så tok showet en litt ny vending. Petter Selliseth er en litt mer rocka type enn hva Hans Sørensen var, og den teatralske utstrålingen som Petter Selliseth hadde på scenen kommer bandet godt til nytte.
Jeg liker Petter Selliseth veldig godt, og du kjenner han kanskje fra PØBB T  PØBB BAND eller husker han kanskje fra da han var med i TeamDag på Det Store Korslaget. Et flott tilskudd til The Wall 😀

Jeg må vel også innrømme at det ligger mye motivasjon til å besøke The Wall for å høre tre-kløveret Ann-Lill, Trude og Silje briljere med sine praktstemmer. Det er ikke ofte man kan oppleve Trøndelags flotteste bukket med stemmer på en og samme scene, og det disse tre damene har er rimelig unikt. Jeg skrøt de vel opp i skyene på min forrige omtale, men jeg har ikke fått noe mindre sansen for de siden sist. Det er utrolig kult hvor forskjellige de tre stemmene er, og hvor godt de utfyller hverandre. Disse tre trenger aldri å bekymre seg for å konkurrere mot hverandre, og de stiller i hver sin unike klasse. Det de har til felles er vel at de er strålende alle tre.

Jeg filmet The Wall denne gangen, og jeg synes barna fra Nyborg skole var kjempeflinke.

Jeg skal skrive en alt for lang omtale denne gangen, og mye av det du kan lese i min forrige omtale av bandet gjelder fortsatt. Jeg kan ihvertfall si at bandet leverer varene så det holder, og du bør stikke innom deres facebook for og holde deg oppdatert på kommende konsert.

Bilder fra konserten finner du på min Flickr-konto.

Hadde jeg vært Pink Floyd fan så hadde sikkert sekseren vært der…… men jeg nærmer meg for hver gang takket være The Wall….