Samsaya på Familien (konsertomtale)

Samsaya - Foto: Stein Eriksen (C)

Da var endelig muligheten tilstede for at jeg kunne få se Samsaya spille live, og jeg kan vel si at jeg gledet meg stort til denne kvelden.
Jeg har jo fulgt med i mange år nå på hva denne jenta har drevet med, og jeg har vel mang en gang proklamert høylytt at det har vært på tide med et album fra Samsaya.

Samsaya slipper jo ikke singler slik jeg ser det, nei denne damen slipper hit-låter. Det er jo ikke alle låtene som har kapret Vg-lista, men det kan man vel neppe forvente hver gang heller.
Jeg fikk ihvertfall følelsen av å få servert en slags “greatest hits” i går kveld, og det var tydelig at de oppmøte også var godt inne i låtene. Samsaya spilte vel i cirka en time, og det kunne mer enn gjerne vært lengre.
Jeg blir alltid skikkelig glad inni meg når musikere “leverer varene” som det så fint kalles, og når artisten presterer å dele ut frysning også så er jeg overbevist. Det var en topp konsertopplevelse, og jeg rangerer den høyt blant de konsertene jeg har vært på.

Det er vel neppe noen tvil at det bor mye musikk i Samsaya, og i går fikk vi også et lite innblikk i følelsene bak musikken. Samsaya gir veldig mye av seg selv på scenen, og du kan lese ansiktet/bevegelser som en åpen bok.

Jeg hadde selvsagt med meg Zoom Q3HD, og filmet noen klipp fra konserten. Det var et sykt trykk fra basstromma, men det kommer neppe like godt ut på opptak.

Jeg fikk jo utvekslet noen få ord med Samsaya før konserten, og hun var fornøyd med oppmøtet til konserten. Hun nevnte også sin egen oppstartet label 3mm, og at hun slipper album i Mai. (HURRA!!!!)
Hvis det var noe jeg følte at jeg manglet i går så var det et Samsaya album i bilen når jeg kjørte hjem, og  det er alltid slik at man bare må høre mer etter konserter.

For å oppsummere så kan jeg si Samsaya synger fantastisk, og har publikum med seg… ja det ble faktisk så festlig på slutten at hun ba publikum opp på scenen for å danse med seg. Eneste negative jeg kan finne på å si er at konserten ble alt for kort!!!
Neste gang hun gjester Trondheim så får hun ha med seg et litt lengre show, også skal jeg la bilen stå slik at vi kan utveksle whiskey-omtaler.  (Samsaya drakk Jameson på scenen, og jeg er skikkelig whiskey-kar)

Anbefaler at du følger Samsaya på Facebook eller Samsaya.com

Jeg tok også noen få bilder fra konserten, og de kan du se her på Facebook.

Trackbacks

  1. […] vet jo at jeg er Samsaya-fan, og på hennes konsert i Trondheim så fikk vi oppleve den nye låten Breaking Bad. Vel nå ligger jo singelen ute for salg, og da må […]