Q & A med Marianne Sveen fra Katzenjammer

Jeg spurte tidligere i uken Katzenjammers sine fans på facebook om de hadde noen spørsmål til Katzenjammer, og følte det ble mest riktig å ta den biten på engelsk. Skal på konserten i kveld, og satser på å få lagt ut klipp fra den i løpet av morgendagen. Har også gjort et lite intervju med Marianne på norsk som også blir lagt ut etterhvert.

Vel her er er Q & A med Marianne Sveen, som var ei veldig hyggelig dame å prate med. 😀

Q & A with Marianne Sveen from Katzenjammer

Husk å følg jentene på facebook. Ikke minst kjøp skiva A kiss before you go.

Trackbacks

  1. […] den låten, og hvordan den omfavner oss med den såre stemmen. Nevnte jeg strykere???  Jeg har jo snakket med Marianne, og vi begge elskere strykere. Hun har uten tvil flettet de inn perfekt til denne låten, og det […]