Alexander Stenerud er et friskt pust i Mgp!

copyright: Alexander Stenerud (Myspace)

copyright: Alexander Stenerud (Myspace)

Da var det tid for delfinale i Bodø, og jeg var litt spent på låtene da jeg ikke hadde hørt så mye av de fra før.

Venke Knutson – Jealous cause i love you
Jeg fikk litt sånn hovmestern på lillejulaften vibe av starten på koreografien. ;-)
Låten er en grei popsviske, og den funker på Venke Knutson vis. Jeg synes refrenget er fengende, men alt i alt så blir låten for kjedelig for min smak.

Skansters – Life is here today
Denne har jeg hørt litt av før, og jeg synes det er litt Madness ripoff.  Til og være et band som skal skape liv så synes jeg det ble for tamt. Vokalisten har alt for monoton stemme, og han burde hatt mer snert i stemmen for å få det til å fungere.

Tomine Harket – Be good to me
Eplet  faller sjeldent langt fra stammen, og denne jenta har jo to musikalske foreldre. Tomine leverer bra, og jeg er sikker på at vi kommer til å høre mye fra denne unge jenta fremover. Låten er småvakker, men jeg synes også denne låten skulle hatt flere høydepunkter. Det blir en kjedelig ballade som ikke kommer til å representere Norge.

Hanne Haugsand – Don`t stop
Dette er klassisk Mgp, og med det så mener jeg en låt vi har hørt sååååååå mange ganger før. Ingenting å si på framføringen, og Hanne gjør jobben sin. Dessverre så er dette lite nytt, og heller ikke en typisk vinnerlåt. Fikk litt følelse av å se på den russiske finalen av Mgp. ;-)

Maria Arredondo – The Touch
Rolfern er jo kjent for å lage låter som skal bergta folket, og denne låten er jo bygd opp med et klassisk høydepunkt som skal løfte oss frem.  Dette lykkes de delvis med, men nok engang så sniker gjespen seg inn. Maria er uten tvil en talentfull sanger, og hun skal jeg ikke si noe negativt om i kveld. En av de beste hittil.

Heine Totland – The best of me is you
Det er jo litt driv over Heine, og jeg synes låten er kul når kordamene hiver seg med på låten.  Ikke helt min favoritt denne låten heller, men jeg er ikke forbauset om han går videre. Bra jobbet Heine.

Alexander Stenerud – Give it to me
Jeg er jo inhabil så det griner som superfan av Zuma, men jeg synes Alexander var et friskt pust i kveldens mgp. Han hadde nok en bedre låt i fjor, men jeg liker denne låten også veldig godt. Er jo glad i vokalen til Alexander, og da blir jo man jo ofte svak for låtene også.

Venke og Heine fikk ny sjanse :D

Herlig at Alexander Stenerud gikk rett til finalen, som Alex sier selv “HURRA!!!” En ekte showmann som fortjener dette!!!

Maria tok seg også rett til finalen, og det er vel ingenting å si på det. Hun fortjente det :D

Ser at mine vurderinger underveis av programmet stemmer faktisk greit med hvem som gikk videre.

Vg følger Mgp

Comments

  1. Æsj, fikk ikke sett det i helgen. Men neste uke er det jo A1 i Skien. Ja, jeg vet at det er flere enn A1, men jeg gleder meg så masse til de. Selv om jeg er klar over at det er på tide å legge av seg fjortistiden nå ;p

Speak Your Mind

*