Dette går ikke! Skandale!! Norske talenter

Foto:Siv Marte Lorås Copyright:TV2
Foto:Siv Marte Lorås Copyright:TV2

Talentkonkurranse med “autotune” er jo helt på tryne, hvis dette stemmer så blir jeg meget skuffet over TV2. Hvis dette også har vært fasiten hele veien av programmet, så tror jeg det mange som har røket mot sang som kan føle seg dårlig behandlet. Nei dette blir en skandale rett og slett.

Vg.no melder i dag at Sebastian kjenner ikke igjen sin egen stemme, dette gjelder den delen av opptaket hvor jeg blant annet har kommentert at han var ute av kurs.  Han har heller ikke blitt informert om at de skulle bruke noen form for “autotune”.

Nei, Monster eller TV2 dette holder ikke!!!

Comments

 1. Stakkars – når man hører det igjen så høres det jo helt vanvittig ut! Ikke rart han er skuffet!

  • Ja, jeg lurer også hva tv2 skulle gjort hvis sang hadde vunnet og dette hadde blitt avslørt, det er jo reinspikka juks!

 2. roger says:

  JUKS JUKS JUKS! JEG MERKET OXO AT STEMMEN TIL SEBASTIAN FORANDRET SEG!.. DET VAR JO KLART AT DE HADDE EN FAVORITT DA 😉

 3. var selv i publikum i går. Den stemmen som kommer frem er IKKE hans!!! Han sang fantastisk og dette er helt forferdelig.

  For ikke å nevne Absence og Blipp som fikk ødelagt hele forstillingen sin fordi musikken ikke kom på!!! og når den først kom, var de langt inn i showet og musikken begynnte på starten!!! Helt forferdelig at talentløse personer som jobber i Tv 2 skal direkte ødelegge for talentene.
  Det er godt mulig at quick hadde vunnet uansett, de var veldig flinke, men vi vet aldri!!!

 4. det som er forferdelig er at hele norge sitter å ser på denne dritten!!!!!

 5. kvinne50 says:

  Ikke så jeg på tv, men nå har jeg hørt på klippet. Det er ingen tvil om at “noe” griper inn og endrer stemmen hans i et slags hakk. Det høres ut som gamle dagers hakk i vinylplate? Det er ikke mulig for et menneske å synge slik, så der er det teknikken som tabber seg. Forunderlige greier og dårlig av lydfolka i tv2.

 6. Dette er jo faktisk en liten skandale ja, og flaut av TV2, for sånn skal det ikke være. Men de tjener vel mest med dette. Nei, skuffa nå altså. Dette er ikke BRA! Man skal jo finne en ekte sanger.

 7. Nå glemmer du det faktum at autotunen gjorde stemmen hans VERRE da. han sang ikke falskt før den slo inn og endret tonen…

 8. autotune skal korrigere skjønnhetsfeil, den gjør ikke gull til gråstein….:)

 9. Dette er jo ren skandale. Det hadde jo ikke vært mulig for Sebastian å synge på denne måten uansett. Jeg tror det er mange som reagerer på dette. Dette handlet jo om å finne sangeren i gutten, og jeg skjønner virkelig ikke hvorfor tv2 “fikset” på stemmen hans. Det kan også være at seerne trodde at han sang veldig falskt der, som resulterte i at han fikk færre stemmer. Uansett, Quick var dritbra, og fortjente seieren. Men nå begynner jeg å lure på om tv2 gjorde dette for å gjøre slik at enda en sanger ikke ville vinne Norske Talenter.

 10. svenis says:

  JUKS FRA ENDE TIL ANNEN, BOIKOTT NESTE ÅR.

 11. til deg som mener at autotune bare gjorde det verre for “stakkaren”..
  trur du verkeleg at den slo inn berre AKKURAT då, og ødela??

  alle andre opptrednar han har gjort har vore fiksa med autotune, og derfor høyrtest so bra ut som det har gjort.

  Eg har sjølv gjort demo-opptak i studio når eg har vore sjuk, som har hørtest heilt forjævlige ut, men etter at teknikaren har kjørt autotune, høyrest det heilt fantastisk ut. So JO, gråstein til gull. Ikkje omvendt.

  Synst det var dritartig at det blei avslørt, for det her har eg påstått lenge.

  ah… :)

  god helg!

 12. Kristian says:

  Synes dette er skikkelig tragisk. Dette er tross alt en talent konkurranse….
  Vitsen med å prøve å pynte på stemmen til folk? Seerne skal tross alt stemme på talentet dem faktisk har….
  Absense burde også fått sjansen til en ny opptreden. Danse synkront uten musikken? Jaja…
  For min del har jeg mistet totalt interessen for programmet. SKAM DERE!

 13. Kristian says:

  Erik:

  Om han virkelig synger så jævlig surt….. da burde det kommet frem på tv.
  Prøve å skjule det i en konkurranse er bare teit.

  Og ikke minst….. Hva i h…. gjorde Røa Eldresenter i finalen?
  Dem var litt kule, men hvor er talentet? Er flere andre deltakere som har røket ut som absolutt skulle hatt plassen deres i finalen.

 14. loggy says:

  Dette er bare trist. Man trenger ikke å synge dårlig selv om autotunen slår inn. Jobber selv med autotune hver eneste dag i studio, men det er selvfølgelig ikke live. Autotune bør ikke brukes live (om det ikke er for å lage en bevisst effekt) og i alle fall ikke på en talentkonkurranse på TV. Nesten litt rart at ingen har kommentert når den pither ham en halv tone feil på slutten av sangen også. Enda et bevis på at dette er et realityprogram og ikke en talentkonkurranse.

 15. kenneth says:

  Hva skal man si og tv2 sier lite om dette på siden sin der var en snutt på hovesiden til tv2 og puff så var der ikke plass lengre. Men her er linken til litt
  http://www.facebook.com/ext/share.php?sid=82440932982&h=74GjS&u=2WHsS&ref=nf

  Og hvorfor viser de ikke alle finalistene ????

 16. Ja, det der er klassisk autotuner-bieffekt. De har nok sittet og hørt på en egen kanal, og skrudd “rate” på autotuneren opp og ned ettersom hvor surt han synger eller hvor krevende partiet er. Når “rate”-en er veldig høy kan autotuneren lett sprette opp til neste note som her om det er surt nok – altså “that good old Olsen Brothers/Cher-effekten”.
  Ja, jeg vil si det er ganske pinlig av TV2, men etter å ha sett voldtektsfilmen “Across the Universe” har jeg blitt utsatt for så mye autotuner at jeg er blitt immun.

 17. Juliana says:

  Søndagen etter finalen sang Sebastian i en konfirmasjon jeg var i og han sang to sanger. Begge sangene sang han fantastisk!!! Jeg fikk gåsehud. Ikke en eneste gang sang han falsk.

  Til alle dere som tror at TV2 ville hjelpe Sebastian med autotune tar veldig feil.