My Misspent Youth – Six Point Eight

My Misspent Youth ga ut i 2006 en god Ep, Ep-en “Six Point Eight” er blanding av stil som jeg skal prøve å skildre litt her.
Hvis jeg skulle driste meg ut på glattisen å prøve å pakke denne gjengen i en bås, så måtte det bli litt sånn alternativ/rock/pop pakke. Det sier hvor allsidig denne musikken kan oppfattes.

Den første låten “Six Point Eight” som er tittel sporet er også den sterkeste låten. Denne låten har en herlig start med vokalen til Halldis Madsen. Hun synger litt forsiktig i starten, og har ett utrolig herlig refreng som kommer inn i det hele. Låten bare vokser og vokser utover, man blir sittende igjen med et smil rundt munnen. God musikk av dyktige musikere. Gir meg litt sånn “the cranberries” følelse i refrenget.

 

En annen sang jeg har lyst å nevne er “Heart of mine”. Her øker tempoet ganske mye, og vi får nesten en litt punk/rock følelse.Mye dempet mik. kler denne låten faktisk ganske bra, god framført. Småfrekk og leken.

 

Låta “Token” er vel deres andre “hit” på denne Ep-en, en fengende pop låt som passer godt til Radio. Deilig bassrytme i denne sangen, med den hviskende stemmen til Halldis sammen med det hele blir det en god mix.
My Misspent Youth har også blitt gitt ut på “Bergen Rock City Vol 2″ i Kina.
Har ingen problemer med å anbefale denne EP-en.

 

Favoritter:
Six Point Eight (Sterk låt, viser mye av registeret)
Token (Radio Hit)